De praktijk

Persoonlijke aandacht door een ervaren team van specialisten

Wij beoefenen iedere dag met enorm veel plezier in het allermooiste vak; het verzorgen van een sterk, gezond en mooi gebit van al onze patiënten. We hebben extra aandacht voor kinderen, hebben begrip en nemen de tijd voor mensen met angst of een handicap en staan klaar voor al uw vragen. We nemen u graag mee in tijdens de behandeling zodat u weet wat er gaat gebeuren. We maken de behandeling toegankelijk en ontspannen mogelijk. Door ons te blijven bijscholen en gebruik te maken van de nieuwste technologie kunnen we heel veel realiseren, op een zo’n pijnloos mogelijke manier. Is er toch verdoving nodig of gewenst dan bespreken wat het fijnst is en beste werkt. Wij heten u van harte welkom in onze praktijk.

Inschrijven
U bent van harte welkom bij ons als nieuwe patiënt. Om uzelf en/of uw gezinsleden in te schrijven kunt u het beste ons formulier invullen. Als wij deze in goede orde hebben ontvangen nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Als u vragen heeft kunt u ook bellen met 071 – 576 275 3.

Afspraken
Graag maken wij na iedere behandeling een nieuwe afspraak. Voor uitgebreide behandelingen wordt een aantal afspraken gemaakt. Indien u verhinderd bent kunt u de afspraak altijd afzeggen of verschuiven. Als u dit tenminste 24 uur van te voren doet wordt de afspraak niet in rekening gebracht.

Locatie
Vrijheidslaan 53, 2321 JR Leiden, in het verlengde van de Vijf mei laan. Parkeermogelijkheid aan de achterzijde van het gebouw, waar ook de ingang is. Goed per trein (station Leiden-Lammenschans) en per bus bereikbaar.