Betalen

De tandartsrekening is opgebouwd uit de verschillende prestaties die tijdens een behandeling hebben plaatsgevonden. Op de rekening staat elke prestatie omschreven met een code.

Wij werken samen met ‘Anders factureringssysteem‘ welke voor ons de rekeningen verstuurd. Deze rekeningen worden per email naar u verzonden. Indien u de facturen toch liever per post ontvangt kunt u dat bij ons aangeven. Wij zullen dit doorgeven.

Niet verzekerd? Geen probleem
Indien u niet verzekerd bent is dat geen probleem. Ook dan bent u van harte welkom. De betaling van de betreffende behandelingen kunnen direct met pin of contact aan ons worden voldaan.

Bekijk hier uw factuur uitgelicht!

Vragen over uw rekening

Voor vragen over uw rekening kunt u contact opnemen met onze praktijk. Voor algemene informatie over behandelingen en tarieven kunt u ook terecht bij het Tandheelkundig Informatiepunt (TIP).

Verzekeringen

U kunt zich bij vele verzekeraars voor tandheelkundige zorg verzekeren. Graag verwijzen wij u voor informatie over verzekeringen en de verschillen in dekking naar www.allesoverhetgebit.nl/alles-over-kosten-en-vergoedingen/verzekeren-tegen-tandartskosten.